Vinduespudsning Roskilde

- abonnement eller når behovet opstår

Søholt Erhvervsrengøring tilbyder vinduespudsning til både private og virksomheder.

 

Rene vinduer sender professionelle signaler til kunder og medarbejdere. Vi vil højne standarden hos vores kunder med vores dygtige vinduespudseres arbejde og herved give dine medarbejdere det bedste arbejdsklima.

 

Hvis du vil være sikker på, at dine vinduer altid er rene, kan vi tilbyde en serviceaftale med faste intervaller på vinduespolering eller ganske enkelt når behovet opstår.

 

Vi sætter fleksibilitet i højsædet, hvilket sikrer dig, at vi til enhver tid kan opfylde dine ønsker og behov.

 

Vi udfører vinduespudsning i Roskilde og omegn, Vor Frue, Vindinge, Gevninge, Jyllinge, Tune, Hedehusene og Storkøbenhavn.

Håndværker

Efter et hvert byggeri er det vigtigt at alle vinduer og rammer bliver rengjorte efter klistermærker, cement, maling etc.

 

Vi sørger for, at din nye bygning får en flot facade.

 

Vi har mere end 30 års erfaring med håndværkerpolering og har derfor den fornødne viden til at få opgaven afsluttet i samarbejde med håndværkerne så deadline overholdes.

 

Fleksibilitet er nøgleordet for os og din garanti for at vores arbejde bliver tilfredsstillende udført.

Få et uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig

Vinduespudsning med rent vand (blødt vand)

Søholt Erhvervsrengøring udfører vinduespolering med rent vand. Med rent vand (eller blødt vand, som det også kaldes) behøver vi ikke at tørre efter, da vandet ikke indeholder kalk og andre mineraler. Det gør, at vi er fri for at tørre efter og derfor kan vi med teleskopstænger pudse vinduer højt oppe, mens vi står på jorden.

 

Dette er en meget fleksibel måde at pudse vinduerne på, da vi kan komme steder, hvor vi ikke kan bruge lift. Vinduespudsning med blødt vand er aldeles optimalt ved skiltevask og bygningsfacader, da det er uden brug af kemikalier og derved ikke sætter spor. Erhvervskunder vil som regel opnå reducering i pris på pudsning, da brug af lift bortfalder.

Vinduespudsning med rent vand

Få et uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde dig